Vuoden musiikkiryhmä -tunnustus jaettiin Gospel Helsingille

Suomen Kirkkomusiikkiliitto haluaa vuoden musiikkiryhmä -tunnustuksella tuoda esille aktiivista, innostavaa ja ennakkoluulotonta toimintaa kirkkomusiikin parissa. Vuoden 2019 musiikkiryhmäksi Kirkkomusiikkiliitto on valinnut Gospel Helsingin. Tunnustus jaettiin Meilahden kirkon yhteisvastuukonsertissa la 2.3.2019. 

”Vuoden musiikkiryhmä -tunnustuksella haluamme kiittää kuorolaisia, kuoron toimihenkilöitä sekä kuoron johtajaa, kanttori Nina Pakkasta siitä työstä, jota olette tehneet. Haluamme myös innostaa ja rohkaista ihmisiä eri puolilla Suomea noukkimaan parhaita paloja niistä hyvistä toimintamalleista, joita Gospel Helsinki -kuorolla on.

Tänä vuonna Vuoden musiikkiryhmän valinnassa haluttiin tuoda esille myös musiikkitoiminnan sosiaalisia elementtejä; Mitä hyvää kirkkomusiikkitoiminta voi tehdä ihmisille.

Gospel Helsinki on tasokas, riemukas ja energinen gospelkuoro. Lisäksi kuoro on luonut sadoille ihmisille mahdollisuuden tulla mukaan laulamaan, matalalla kynnyksellä. Kuoron Mass Choir -toiminta on kutsunut avoimiin workshoppeihin laulamisesta kiinnostuneita, laulutaidosta riippumatta.

Gospel Helsinki -kuoron ajankohtaisista, ennakkoluulottomista teoista mainittakoon myös esimerkiksi koululaisyhteistyö Gospel Kids ja viime kevään loppuunmyyty konsertti Helsingin musiikkitalossa, Musiikkitalon historian ensimmäinen näin laajamittainen hengellisen musiikin konsertti.

Myös tänään Gospel Helsinki on tekemässä hyvää.
Hyvää laulajille, jotka pääsette ilmaisemaan itseänne, ylistämään ja nauttimaan musisoinnin riemusta,
hyvää meille yleisössä, jotka pääsemme kokemaan musiikkia kuulijoina
sekä hyvää laajemmin, keräämällä varoja tämän vuoden Yhteivastuukeräykseen.

Kiitos kaikesta tähän asti tekemästänne. Siunausta lauluunne, yhdessä tekemiseen, elämään. Laululla teette maailmasta paremman!”

Kirkkomusiikkiliiton toiminnanjohtaja Jonna Aakkula

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart