Jäsenmaksut

Seurakuntajäsen

Jäsenmaksu on 0,07 € / seurakunnan jäsen. (esim. 10 000 jäsenen seurakunnassa 700,00 €). Mikäli jäsenseurakunnassa / seurakuntayhtymässä on yli 30 000 jäsentä, jäsenmaksu on 30 000 henkilöä ylittävältä osalta 0,025 € / seurakunnan tai seurakuntayhtymän jäsen.  Seurakuntajäsenten kaikki musiikkitoiminta ja työntekijät pääsevät liiton toiminnan ja tukien piiriin riippumatta siitä, millä tavalla musiikkitoiminta on organisoitu tai kuinka pysyväisluonteista se on.

Erityisesti niissä seurakunnissa, joissa on ennestään Kirkkomusiikkiliiton jäsenyhdistyksiä kannattaa huomioida, että jäsenmaksu maksetaan joko seurakuntajäsenyydestä tai yhdistysjäsenyydestä. Mikäli seurakunta liittyy jäseneksi ajankohtana, jolloin seurakunnassa toimivat liiton jäsenyhdistykset (esim. kirkkokuoro) ovat jo maksaneet saman vuoden jäsenmaksun, liitto palauttaa pyynnöstä kuluvan vuoden liiton jäsenmaksuosuuden 18 € / yhdistyksen jäsen. Näin seurakuntajäseneksi voi liittyä hyvin mihin aikaan vuodesta tahansa, eikä kaksinkertaista jäsenmaksua peritä missään vaiheessa. Seurakunnan liityttyä jäseneksi, seurakunnan piirissä toimivat yhdistykset on jatkossa vapautettu yhdistysjäsenmaksusta. Seurakuntajäseneksi voi toki ilmoittaa liityttävän myös vasta seuraavan kalenterivuoden alusta, jolloin seuraava jäsenmaksu peritään suoraan seurakunnalta.


Yhdistysjäsen

Jäsenmaksun suuruus on 18 € / henkilö. Yhdistykset, jotka toimivat Kirkkomusiikkiliiton jäsenseurakuntien puitteissa, on vapautettu jäsenmaksusta.

Jäsenmaksua ei peritä alle 20-vuotiailta jäseniltä. Jäsenmaksusta on vapautettu vielä sen vuoden, jolloin jäsen täyttää 20 vuotta.

Yhdistysjäsenyyden edellytyksenä on, että musiikkitoiminta on organisoitunut yhdistysmuotoon, esimerkiksi kuoroyhdistykseksi tai seurakunnan musiikkitoiminnan yhdistykseksi.

Yhdistysjäsenet ovat myös paikallisen kirkkomusiikkipiirin jäseniä. Kirkkomusiikkipiirit saattavat periä omia, pieniä jäsenmaksuja paikallisen kirkkomusiikkitoiminnan tukemiseksi.

Shopping Cart