Jäsenmaksut

Jäsenmaksut 2018

Seurakuntajäsen

Jäsenmaksu on 0,05 € / seurakunnan jäsen. (esim. 10 000 jäsenen seurakunnassa 500,00 €). Seurakuntajäsenten kaikki musiikkitoiminta ja työntekijät pääsevät liiton toiminnan ja tukien piiriin riippumatta siitä, millä tavalla musiikkitoiminta on organisoitu tai kuinka pysyväisluonteista se on.

Jäsenmaksu maksetaan joko seurakuntajäsenyydestä tai yhdistysjäsenyydestä. Mikäli Kirkkomusiikkiliiton yhdistysjäsenen (esim. kirkkokuoron) seurakunta liittyy SKML:n jäseneksi vuoden 2018 aikana ja maksaa vuoden 2018 jäsenmaksun, SKML palauttaa vuoden 2018 jäsenperusteisen liiton jäsenmaksuosuuden 15 € / jäsen. Näin seurakuntajäseneksi voi liittyä yhtä hyvin mihin aikaan vuodesta tahansa, eikä kaksinkertaista jäsenmaksua peritä missään vaiheessa.


Yhdistysjäsenet

Jäsenmaksun suuruus on 15,00 € / henkilö. Jäsenmaksua ei peritä alle 20-vuotiailta jäseniltä. Jäsenmaksusta on vapautettu vielä sen vuoden, jolloin jäsen täyttää 20 vuotta.

Yhdistysjäsenyyden edellytyksenä on, että musiikkitoiminta on organisoitunut yhdistysmuotoon, esimerkiksi kuoroyhdistykseksi tai seurakunnan musiikkitoiminnan yhdistykseksi.

Yhdistysjäsenet ovat myös paikallisen kirkkomusiikkipiirin jäseniä. Kirkkomusiikkipiirit saattavat periä omia, pieniä jäsenmaksuja paikallisen kirkkomusiikkitoiminnan tukemiseksi.

Yhdistyksen, jonka taustaseurakunta on Kirkkomusiikkiliiton seurakuntajäsen, ei tarvitse maksaa 15 € jäsenmaksua / jäsen.