Kirkkomusiikin päivä torstaina 19.9.2019

Kirkkomusiikin päivä järjestetään toista kertaa  torstaina 19.9.2019. Ensimmäisenä kirkkomusiikin päivänä tasan vuotta aiemmmin, 19.9.2018, kirkkomusiikki soi turuilla ja toreilla ympäri maan, kun tuhannet kirkkomusiikin harrastajat veivät kirkkomusiikin sinne, missä ihmiset ovat.

Kuorot ja musiikkiryhmät voivat tänäkin vuonna järjestää esimerkiksi avoimia harjoituksia joko juuri kyseisenä päivänä tai samalla viikolla ja kutsua niihin uusia ihmisiä. Lisäksi kannustamme jalkautumaan keikalle esimerkiksi kauppakeskuksiin, kirjastoihin ja muihin julkisiin tiloihin. Erilaiset yhteislaulutilaisuudet ovat puolestaan ns. matalan kynnyksen tapahtumia, joilla voi tavoittaa uusia kiinnostuneita.

Missä ihmiset liikkuvat ”teidän kylillä” ihan tavallisena torstaipäivänä? Vie kirkkomusiikki sinne soimaan: ruokakaupan tuulikaappiin, rautatieasemalle, kirjastoon, iltatorille, kauppakeskukseen, vanhainkotiin tai vaikkapa urheilukentälle. Viedään jälleen kirkkomusiikki keskelle ihmisiä ja arkea!

>> Tutustu vuoden 2018 Kirkkomusiikin päivän kiinnostavaan ohjelmaan eri puolilla maata – poimikaa parhaat ideat!

>> Tutustu vuoden 2018 Kirkkomusiikin päivän palautekyselyn yhteenvetoon (pdf-tiedosto)

 

Materiaaleja

Näitä materiaaleja seurakunnat, kuorot ja muut musiikkiryhmät voivat käyttää oman kirkkomusiikin päivän ohjelmansa toteuttamisessa ja markkinoinnissa. Aineistoista voi valita joko yksinkertaisemman tekstipäivämäärällä olevan tai vähän ”rennomman” laatikkopäivällä varustetun version.

Logot

Kirkkomusiikin päivä, kaikki logot pdf-tiedostona

Some-kuvat

FB-profiilikuva, laatikkopvm

FB-profiilikuva, tekstipvm

FB-kansikuva, laatikkopvm

FB-kansikuva, tekstipvm

FB-tapahtuman kansikuva, laatikkopvm

FB-tapahtuman kansikuva, tekstipvm

 

FB-profilbild A

FB-profilbild B

Omslagsfoto A

Omslagsfoto B

FB event, A

FB event, B

  • Järjestäkää vaikkapa flashmobtapahtuma, konsertti tai jokin muu musiikillinen kiva tapahtuma   ja kutsukaa ihmisiä somessa paikalle.
  • Vaihtakaa some-kansikuvanne teemaviikon ajaksi. 
  • Väliaikainen some-profiilikuva kuorolla on myös hauska!

Powerpoint-pohja

Powerpoint-pohja, laatikkopvm

Powerpoint-pohjat, tekstipvm

Powerpoint på svenska A

Powerpoint på svenska B

  • Pistetään yhteislaulut soimaan!
  • Syksyllä 2018 yhteislaulutilaisuus oli yksi suosituimmista Kirkkomusiiikin päivän tapahtumalajeista.
  • Valmiille powerpoint-pohjalle saatte laulujen sanat kätevästi.

Toivomme, että yhteislaulutapahtumien ja konserttien yhteydessä kerätään kolehti kirkkomusiikkityön tukemiseen Suomen Kirkkomusiikkiliiton kautta:
FI39 8000 1800 7433 70 (Danske Bank)
Viesti: Kolehti, Kirkkomusiikin päivä

Luvat

Kirkkomusiikkiliitto pyrkii omalla viestinnällään luomaan tapahtumalle myönteistä ilmapiiriä niin, että kirkkomusiikki olisi tervetullut mahdollisimman monenlaisiin paikkoihin. Sovithan kuitenkin etukäteen paikan omistajan kanssa siitä, että voitte tulla musisoimaan 19.9.2019.

Kannustamme kauppakeskuksia ottamaan kirkkomuusikot kylään kirkkomusiikin päivänä Suomen Kauppakeskusyhdistyksen kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *