Kouluttajapankki

Kuka olisi sopiva kouluttaja esimerkiksi viikonlopun harjoitusleiriin? Kirkkomusiikkiliiton kouluttajapankissa esitellään erinomaisiksi todettuja ryhmänvetäjiä, jotka ovat tuttuja Vuoden musiikkiryhmä -tunnustuksen saaneista kokoonpanoista. Ota yhteyttä suoraan kouluttajaan ja sovi koulutuksesta! Palkkionmaksamisessa voitte käyttää apuna Kirkkomusiikkiliiton palkanmaksupalvelua.
Kirkkomusiikkiliitto tarjoaa joka vuosi kahdelle Kirkkomusiikkipiirille ilmaisen kouluttajan liiton kouluttajapankista kirkkomusiikkipiirin järjestämään tapahtumaan. Liitto maksaa kouluttajan matka- ja majoituskulut sekä palkkion kouluttajalle. Mikäli halukkaita piirejä on useampia kuin kaksi, suoritetaan arvonta. Kouluttajan saavaksi piiriksi priorisoidaan sellaista/sellaisia piirejä, jotka eivät ole edeltävinä vuosina saaneet kouluttajaa SKML:n tukemana. Kouluttaja-arvontaan osallistutaan edeltävänä syksynä, yhtä aikaa liiton koulutus- ja tapahtumatukianomusten kanssa.

Suvi Ilonen (Seinäjoki)

Suvi Ilonen on iloinen ja energinen kuoronjohtaja. Suvin kuoroharjoituksiin luomasta ilmapiiristä kertoo se, että Seinäjoen seurakunnan pieni lasten lauluryhmä on kasvanut Suomen suurimmaksi kuoroksi: Solina-kuorossa on lähes 200 laulajaa.   

 Kuorotyö on ammattimuusikkouden sijaan Suville tärkeä harrastus. Suvin vahvuuksiin kuuluu hengellisen sisällön sanoittaminen helposti ymmärrettäviksi, puhutteleviksi ajatuksiksi laulamisen lomassa. Suvi työskentelee rytmisen musiikin ohjelmistojen parissa. Suvi on profiloitunut lapsikuorolaisen innostajana, mutta vierailee ilolla myös muun ikäisten laulajien työskentelyn vetäjänä.  suvi@solina-kuoro.fi / p. 050 5625808

Ossi Jauhiainen (Kuopio) 

 Ossi Jauhiainen on monipuolinen muusikko, jonka osaaminen yltää tyylilajista toiseen. Harjoittajana Ossi on vauhdikas ja tehokas – harjoitusten jälkeen saa hämmästellä, miten paljon ehdittiinkään oppia uusia kappaleita. Samalla Ossi pitää yllä savolaisen lupsakkaa tunnelmaa. 

 Ossi voi toimia sekä kuoro- että bändikouluttajana sekä klassisen että rytmisemmän ohjelmiston parissa. Ossi on tottunut työskentelemään kaiken ikäisten kanssa.  

ossi.jauhiainen@evl.fi / p. 040 484 8322

Nina Pakkanen (Helsinki) 

Nina Pakkanen on gospelin huippuosaaja. Hänen kanssaan pääset kokemaan rytmin ja laulun iloa pilkesilmäkulmassa. Nina on työskennellyt gospel-kentällä kaiken ikäisten ja kaiken tasoisten laulajien kanssa.  

 Ninan vetämät harjoitukset johdattelevat väkevästi musiikin ytimeen. Uusien ohjelmistojen lisäksi laulaja oppii löytämään omaa ääntään sekä kommunikaatiota toisten laulajien kanssa. Musiikin flow-tiloihin vajotaan syvälle.

nina.pakkanen@evl.fi / p. 050 387 7157

Ismo Savimäki (Hämeenlinna)

Kanttori Ismo Savimäki on innostava kuoronjohtaja, joka opettaa ohjelmiston rinnalla äänenkäytön saloja. Laulamisen riemu ja rikas ilmaisu ovat tekemisen keskiössä. Ismo johtaa Hämeenlinnassa lapsi-, nuoriso- ja aikuiskuoroja. Hän on myös julkaissut Lapsi ja nuorisokuoronjohtajan ABC-kirjan.

 Ismo johtaa eri tyylilajien ohjelmistoja, mielellään kaiken ikäisiä laulajia.

ismo.savimaki@evl.fi / p. 040 804 9322

Minna Wesslund (Porvoo)

 Minna Wesslund on kuoronjohtaja, joka auttaa kuorolaisista tulemaan entistä taitavampia muusikoita. Hänen johdollaan parannetaan laatua ja otetaan haltuun haastavampiakin kappaleita. Minnan omat kuorot edustavatkin maamme nuorisokuorojen parhaimmistoa. Minnan luomasta pitkäjänteisestä motivaatiosta kertoo se, että hänen kuorolaisistaan monet ovat päättäneet jatkaa kirkkomusiikkiopinnoissa ammattilaisiksi asti.  

Minna johtaa ensisijaisesti klassisia ohjelmistoja, mielellään kaiken ikäisiä laulajia ja soittajia. 

minna.wesslund@evl.fi / p. 040 584 9941

 

Shopping Cart