Toimitusehdot

Tilaaminen

Voit tilata tuotteitamme verkkokauppamme kautta. Katso vinkkejä ja ohjeita esim. nuottien hakemiseen täältä.

Jos et löydä haluamaasi nuottia verkkokaupasta tai haluat lisätietoja tuotteista, ota yhteyttä toimistoon verkkokaupan lomakkeella, sähköpostilla (skml@skml.fi) tai puhelimitse (050 336 5396).

Mikäli tuote-, hinta- tai -saatavuustiedoissa tapahtuu muutoksia tilauksen teon jälkeen, olemme yhteydessä tilauksen tekijään.

Toimitustavat

Kaikki nuottimme on saatavana digitaalisessa muodossa (pdf-tiedosto) muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi latauslinkin joko välittömästi onnistuneen maksusuorituksen jälkeen (Paytrail) tai kahden arkipäivän kuluessa (lasku, kun olemme hyväksyneet tilauksen). Ladattu pdf-tiedosto sisältää vesileiman (sivujen alareunassa), jossa on nuotin tilaajan nimi, (organisaatio,) ostettu kappalemäärä, sekä ostopäivämäärä.

Voit halutessasi tilata nuotit myös painettuna, jolloin lähetämme tilauksesi kirjeenä, maksikirjeenä tai postipakettina tilauksen koosta riippuen.

Ansio- ja virsimerkit, lahjatavarat ym. kuorotarvikkeet lähetämme joko kirjeenä, maksikirjeenä tai postipakettina tilauksen koosta riippuen.

Toimitusaika

Tilatessasi nuotteja digitaalisessa muodossa, maksaessasi tilauksen verkkomaksuna Paytrailin kautta, saat latauslinkin sähköpostiisi heti onnistuneen maksusuorituksen jälkeen.

Jos valitset maksutavaksi laskutuksen, saat latauslinkin sähköpostiisi (yleensä seuraavana arkipäivänä), kun hyväksymme tilauksen.

Painetut nuotit pyritään lähettämään seuraavana arkipäivänä, kiireisenä aikana käsittelyaika voi olla 1–3 päivää. Toimitusaika on näin ollen 2–5 arkipäivää.

Olemme yhteydessä tilauksen tekijään, jos tuotteen toimitusaika viivästyy tai tilaukseen tulee muita muutoksia.

Toimitusmaksut

Emme peri toimitusmaksua nuottien lähettämisestä sähköpostitse digitaalisessa muodossa.

Ansio- ja virsimerkkien, lahjatavaroiden ja kuorotarvikkeiden toimitusmaksu on 12,50 € (sis. alv).

Painettujen nuottien toimitusmaksut ovat

1 €/kpl + 12,50 € (sis. alv)

Näet lopullisen toimitusmaksun kassalla.

Maksutavat

Maksun voi suorittaa joko verkkopankissa tai maksukortilla Nets Oy:n digitaalisessa maksupalvelussa (Paytrail) tai laskulla.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard -korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä, ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.

Lasku

Lasku lähetetään sähköpostitse antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Maksuaika on 14 päivää.

Jos lasku menee Kirkon Palvelukeskukseen, lähetämme sen verkkolaskuna Kirkon palvelukeskukseen. Kirjoitathan seurakuntasi verkkolaskutustiedot ja mahdollisen oman viitetunnuksesi Tilauksen lisätiedot -kohtaan.

Voit kopioida seurakuntasi verkkolaskuosoitteen kassa-sivulta löytyvästä linkistä tai tästä.

Palautukset

Kaikilla tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus toimituspäivästä.

Tuotteet on palautettava alkuperäispakkauksessaan siinä kunnossa kuin ne on toimitettu. Liitä palautuksen mukaan tilauksen numero, yhteystietosi sekä tilinumerosi, niin palautamme tuotteen hinnan kun tuotteet ovat meille saapuneet.

Palauttaessasi viallisen tuotteen, liitä mukaan myös selvitys viasta.

Postin palautuksissa merkitset pakettiin ”Asiakaspalautus” ja osoitteeksi:

Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry
c/o Aakkula
Mörbyntie 43
10420 Pohjankuru

Shopping Cart