Palkanmaksupalvelu

Kirkkomusiikkiliitto tarjoaa nyt kaikille jäsenilleen palkanmaksupalvelua: Ilmoita liittoon maksettavasta palkkiosta. Samassa yhteydessä voidaan maksaa myös mahdollisia päivärahoja, kilometrikorvauksia tai muita kulukorvauksia. Kirkkomusiikkiliitto toimii palkanmaksajana ja lähettää teille maksettavaksi aivan normaalin laskun. Lasku kattaa palkan sivukuluineen sekä käsittelymaksun 15 € / palkka.

Palvelua tarjotaan kaikille Kirkkomusiikkiliiton jäsentoimijoille: Jäsenseurakuntien musiikkitoimijoille, alueellisille kirkkomusiikkipiireille sekä niiden kautta jäseninä oleville yhdistyksille kuten kirkkokuoroille.

Esimerkkejä:
– Kuoro toteuttaa teoksen yhdessä trumpetistin kanssa. Soittajalle maksetaan palkka.
– Musiikkiryhmää johtaa muu kuin seurakunnan palkkaama vetäjä.
– Harjoitusviikonloppuun kutsutaan kolme vierailevaa kouluttajaa, joille maksetaan palkat.

Huomioithan myös, että kaikkeen tavanomaisesta poikkeavaan koulutustoimintaan kannattaa hakea STEP-opintokeskustuki, jolla voi maksaa esimerkiksi näitä palkkakuluja. STEP-opintokeskustuen haku on jatkuva ja hakemus jätetään viimeistään 3 viikkoa ennen tilaisuutta.

*
Palkanmaksupalvelu toimii näin:

  1. Lähetä viesti osoitteeseen skml@skml.fi
    1. Kerro viestissä maksetuksi sovitut palkat (brutto) sekä saajan tiedot: nimi, osoite, sähköposti, pankkiyhteys. Mukaan myös verokortti tai vaihtoehtoisesti ennakonpidätys 60 %.
    2. Kerro viestissä myös laskutustiedot, mihin lähetetään lasku palkasta sivukuluineen.
      Huomioi, että laskutettavan tahon on oltava Kirkkomusiikkiliiton jäsen (seurakunta tai kirkkomusiikkipiiri) tai kirkkomusiikkipiirin jäsen (yhdistys).
  2. Kirkkomusiikkiliitto maksaa palkan ja lähettää palkansaajalle palkkalistan. Maksupäivä on kuukauden 25. päivä.
  3. Kirkkomusiikkiliitto lähettää teille laskun joka kattaa palkan sivukuluineen + käsittelymaksu 15 € / lasku.
Shopping Cart