Ehdota uutta nimeä nuottien kustannus- ja julkaisutoiminnallemme

Yhteiskustannus on Suomen kirkkomusiikkiliiton ja Suomen kanttori-urkuriliiton yhteinen nuottikustantamo. Se kustantaa ja julkaisee sävellyksiä ja sovituksia seurakuntien, kuorojen, yhtyeiden ja muiden musiikkiryhmien käyttöön.

Etsimme nuottien kustannus- ja julkaisutoiminnalle nyt uutta nimeä.
Jätä nimiehdotuksesi tästä linkistä
15.3.2019 mennessä. Kaikkien nimeä ehdottaneiden kesken arvotaan 50 € nuottikaupan lahjakortti.  

Nuottien kustannus- ja julkaisutoimikunnan taustalla ovat Suomen Kirkkomusiikkiliitto ja Suomen Kanttori-Urkuriliitto. Nuotit ovat myynnissä mm. verkkokaupassa joka löytyy Kirkkomusiikkiliiton verkkosivuilta.

Nuottien julkaisupäätökset tekee kanttoreista koostuva julkaisutoimikunta. Hallinnollisia asioita johtaa hallintokunta. Tiedot toimikuntien jäsenistä löydät täältä.

Ehdotuksia julkaistavista teoksista (korkeintaan viisi yhdellä kerralla yhdeltä tekijältä) voi toimittaa Kirkkomusiikkiliiton toiminnanjohtajalle jonna.aakkula@skml.fi Teosehdotukset käsitellään julkaisutoimikunnassa nimettöminä. Ainoastaan toimikunnan sihteeri (Aakkula) näkee tekijätiedot. Jos tehdään myönteinen julkaisupäätös, myös tekijätiedot tulevat esille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart