Jäseneksi

Tule mukaan Suomen Kirkkomusiikkiliittoon!
Jäsenenä pääset jäsenetujen piiriin ja olet mukana pitämässä kirkkomusiikkia yhdessä esillä.

Oletko jo Kirkkomusiikkiliiton jäsen? Jäsenseurakunnat näet täältä, jäsenyhdistykset täältä.

Vuoden 2017 alusta alkaen seurakunnat kaikkine musiikkitoimintoineen voivat olla Suomen Kirkkomusiikkiliiton jäseniä. Lataa seurakuntajäsenten jäsenhakemuslomake täällä.

Myös erilaiset musiikkiyhdistykset, esimerkiksi kuorot, orkesterit ja festivaalit ovat tervetulleita Kirkkomusiikkiliiton paikallispiirien jäseniksi. Ota hakemusasioissa yhteys oman alueesi piirin sihteeriin tai puheenjohtajaan.

Ulkomailla toimivien yhdistysten edustajat ovat liittymisasioissa yhteydessä suoraan liiton toiminnanjohtajaan.

Miksi Kirkkomusiikkiliittoon? Lue täältä
Jäsenmaksut, lue täältä

Suomen Kirkkomusiikkiliitto kutsuu seurakuntia mukaan

Kirkkomusiikkiliitto avasi ovensa seurakuntien jäsenyydelle. Seurakunnat ovat voineet liittyä Kirkkomusiikkiliitoon vuoden 2017 alusta. Yhdistysmuotoisten musiikkiryhmien jäsenyys
paikallisen kirkkomusiikkipiirin kautta säilyy edelleen vaihtoehtoisena mahdollisuutena.

Uudet jäsenseurakunnat ja niissä toimivat musiikkiryhmät lisäävät merkittävästi Suomen laajimman kirkkomusiikin palvelu- ja asiantuntijajärjestön ja sen jäsenistön vaikuttavuutta. Jäsenyyden myötä seurakunnan kaikki musiikkitoiminnot pääsevät Kirkkomusiikkiliiton palveluiden ja jäsenetujen, tapahtumien, koulutusten sekä kustannustoiminnan piiriin. Jäsenkunnan kasvaessa liiton palvelut laajenevat ja ovat tukemassa yhä useampaa kirkkomusiikin harrastajaa ja ammattilaista.

Kirkkoherra, kanttori tai seurakuntaneuvoston jäsen: nyt on mahdollisuus osoittaa arvostusta seurakunnan musiikkityölle, kirkkomusiikille ja sen tekijöille. Esitä seurakuntasi liittymistä Suomen Kirkkomusiikkiliiton jäsenseurakunnaksi.

Seurakunnissa musisoi lähes 1 000 kanttoria sekä suurin seurakuntien vapaaehtoistoiminnan joukko, noin 50 000 laulajaa ja soittajaa. Tehdään yhdessä konkreettisia tekoja kirkkomusiikin hyväksi. Annetaan yhteiskunnallisessa keskustelussa kirkkomusiikille kuuluva painoarvo: suomalaisen Kirkkomusiikin päivä. Tule mukaan tekemään tavoitteesta totta.

Shopping Cart