Kirkon juhlien toivotuimmat nuotit

Kirkon juhlat lähestyvät ja nuottien hankinta on viimeistään nyt ajankohtaista. Kaikkien tilausteosten nuotit ovat saatavilla Kirkkomusiikkiliiton verkkokaupasta. Liiton nettisivulla osoitteessa skml.fi on oikopolku kauppaan otsikolla ”Kirkon juhlat 2024”.

Perjantai-illan ”Toivotuimmat” -tilaisuuden lähes kaikki nuotit ovat saatavilla samasta paikasta. Kirkkomusiikkiliiton verkkokaupasta löytyvät seuraavien laulujen nuotit: Herra on minun paimeneni (Juhani Haapasalo, YK117), Halleluja (Händel, YK24), Kesäpäivä Kangasalla (Linsén, YKKPK), Suomen laulu (Pacius, YKSL) ja Sunnuntaiaamuna (Backman, YK6).

Armas Maasalon Tuhansin kielin on saatavilla Sulasolin verkkokaupasta täältä ja Jean Sibeliuksen Soi kunniaksi Luojan Fennica Gehrmanilta täältä.

Laulun iloa!

Shopping Cart