Yhteiskustannus on nyt Canto-kustannus

Suomen Kirkkomusiikkiliiton ja Suomen Kanttori-Urkuriliiton yhteinen nuottikustantamo Yhteiskustannus on vaihtanut nimensä. Uusi nimi on Canto-kustannus. Sana ”Canto” on latinaa ja tarkoittaa laulua. Nimen muutoksen taustalla on halu yksinkertaistaa kustantamon profiilia ja helpottaa nimen käytettävyyttä arkikielessä sekä markkinoinnissa. Nimen valinnalle on myös historiallisia perusteita. Kun ruotsinkielinen sisarliittomme Finlands svenska kyrkosångsföbrund yhdisti voimansa Suomen Kirkkomusiikkiliiton kanssa, päättyi heidän Canto-niminen kustannustoimintansa siirryttäessä Yhteiskustannuksen sateenvarjon alle. Nimen muutoksen myötä palvelemme myös ruotsinkielisiä asiakkaitamme tutun nimen alla.

Nuottikustantamon toimintatapa ei nimestä huolimatta muuta muotoaan. Se etsii ja julkaisee edelleen uusia sävellyksiä ja sovituksia seurakuntien, kuorojen, yhtyeiden ja muiden musiikkiryhmien käyttöön.

Shopping Cart