Edustajakokouksen päätöksiä

Suomen Kirkkomusiikkiliiton edustajakokous pidettiin lauantaina 9.9. Joensuun seurakuntakeskuksessa. Paikalla oli runsas joukko liiton jäsenten edustajia, muun muassa lähes kaikista piireistä oli kokouksessa edustus. Ensimmäistä kertaa kokouksessa oli paikalla myös liiton suurimman jäsenen, Helsingin seurakuntayhtymän edustaja. Liittokokouksen puheenjohtajana toimi Pohjois-Karjalan kirkkomusiikkipiirin puheenjohtaja Liisa Kettunen. 

 

Jäsenmaksut vuonna 2024 

Yhdistysjäsenet: Vuonna 2024 liiton jäsenmaksu on yhdistysjäsenille 18 euroa/henkilö (vuonna 2023 15,50 euroa/henkilö). Jäsenmaksua ei peritä alle 20-vuotiailta jäseniltä. Jäsenmaksusta on vapautettu vielä sen vuoden, jolloin jäsen täyttää 20-vuotta. 

Seurakuntajäsenet: Vuonna 2024 liiton jäsenmaksu on seurakuntajäsenille 0,07 euroa / seurakunnan tai seurakuntayhtymän jäsen. Mikäli jäsenseurakunnassa / seurakuntayhtymässä on yli 30 000 jäsentä, jäsenmaksu on yli 30 000 henkilöä ylittävältä osalta 0,025 € / seurakunnan tai seurakuntayhtymän jäsen. 

 

Ensi vuoden ohjelmassa sävellyskilpailu 

Edustajakokous hyväksyi myös toimintasuunnitelman, jonka mukaan liitto järjestää ensi vuonna muun muassa sävellyskilpailun, lasten ja nuorten musiikkiryhmien kehittymistä tukevaa toimintaa ja valmistelee ensi vuoden edustajakokoukselle hyväksyttäväksi liiton toiminnan pitkän aikavälin suuntaviivat vuosille 2025-2035. Sävellyskilpailun tarkemmasta toteutuksesta päättää myöhemmin liittohallitus. 

Liiton puheenjohtajana valittiin jatkamaan Timo Vikman. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi erovuoroisten tilalle valittiin Sirkku Liedes ja Nina Pakkanen. Uutena henkilönä hallitukseen nousi musiikinjohtajavarajäseneksi Kainuun kirkkomusiikkipiirin puheenjohtaja ja Puolangan kanttori Elisa Ojala. 

Shopping Cart