Hyvinkään kuorotapahtuma siirtyi marraskuulle, opettele stemmat nauhoilta

Huhtikuussa Hyvinkäällä pidettäväksi suunniteltu kuorotapahtuma noin 9-13 -vuotiaille laulajille siirtyy uuteen ajankohtaan la 14.11. – su 15.11.2020. Tapahtumaan oli ilmoittautunut mukaan 250 laulajaa. Mahdollisuudesta ilmoittautua uuteen ajankohtaan siirtyneeseen tapahtumaan viestitään myöhemmin.

Nyt kun kuoroharjoitukset ovat tauonneet, tapahtuman kappaleita voi harjoitella myös etänä harjoitusnauhojen avulla. Nuotit voit ostaa ja jaella laulajille digi-muotoisina. Luomakunnan laulu sekä Herra on minun paimeneni -kappaleiden harjoitusnauhat (verkkolinkit) ovat saatavilla Kirkkomusiikkiliitosta SKML@skml.fi

Jos olet ostanut kappaleiden nuotit, voit tilata harjoitusnauhat kuorosi käyttöön veloituksetta, vaikka et olisi tulossa mukaan kuorotapahtumaan. Osta laulajillesi digi-nuotit lauluihin Kirkkomusiikkiliiton verkkokaupasta www.skml.fi/kauppa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart