Tutustu sähköiseen Kirkkomusiikki-lehteen

Kirkkomusiikki 1/2019 on saatavilla verkossa digitaalisena, kaikille avoimena näköislehtenä Lehtiluukku-palvelussa. Tutustu digilehteen ja anna palautetta siitä!

>> Vuoden ensimmäinen Kirkkomusiikki on luettavissa digitaalisena täällä

Vastaathan lisäksi ystävällisesti muutamaan palautekysymykseen koskien digilehteä. Lehden kustantaja (SKML ry) ja julkaisijat (lisäksi Nuori Kirkko ry ja Suomen Kanttori-urkuriliitto ry) pohtivat yhdessä digijulkaisemisen jatkoa vastausten perusteella. Pohdinnassa tarkastellaan rinnakkaisten paperi- ja digilehden julkaisemisen mahdollisuutta sekä sopivaa tilaushinnoittelumallia eri muodoissa oleville julkaisuille.

>> Vastaa kyselyyn tästä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart