Kuoronjohdon koulutusta tarjolla Aitoon musiikkikursseilla

Suomen Työväen Musiikkiliitto järjestää ensi kesänä juhannuksen jälkeen Aitoon musiikkikurssit Anna Tapion koululla Aitoossa, Pälkäneellä. Kesäisen koulutustapahtuman ohjelmassa on kuoronjohtokurssi (26.6.–1.7.2018) sekä puhallinleiri ja kapellimestarien perus- ja mestarikurssit (26.6.–3.7.2018).

SKML:n jäsenet saavat alennusta kuoronjohtokurssin osallistumismaksusta.

Kuoronjohtokurssi on tarkoitettu kaikille kuoronjohdosta kiinnostuneille, niin kuorojen varajohtajille, aloittaville kuoronjohtajille kuin myös pitempään kuoronjohtajana toimineille. Kurssi sopii myös kuorolaulajille, jotka haluavat saada lisäoppia kuoroharrastukseensa johtamisen näkökulmasta. Kurssille ovat siis tervetulleita kaikki aloittelijoista kokeneisiin konkareihin!

Kurssilla opiskellaan kuoronjohdon perustaitoja tiiviissä paketissa: johtamistekniikkaa, kuoron harjoituttamista ja äänenkäytön opettamista kuorolle. Kuoronjohdon kouluttajana toimii Nikke Isomöttönen. Kurssihintaan kuuluu kuoronjohto-opetuksen lisäksi yksityistunteja laulussa sekä pianonsoitossa (partituurinsoitto ja vapaa säestys). Lauluopettajana on Laura Salovaara ja pianonsoittoa opettaa Mirva Helske. Kurssilaisten on mahdollista saada myös ohjausta kuorosovitusten tekemiseen, ja lisäksi voi halutessaan osallistua puhallinleirin musiikin perusteiden opetukseen. Musiikin perusteita ja kuorosovittamista opettaa Esko Eirola.

Kuoronjohtokurssin hinta on SKML:n jäsenille 575€ (normaalihinta 590 €).  Hinta sisältää kurssin opetuksen (kuoronjohdon opetus, laulu- ja pianotunnit, kuorosovittaminen ja puhallinleirin musiikin perusteiden opetus) ja täysihoidon (ruokailut ja majoitus 2–3 hengen huoneissa Anna Tapion koululla).

Kuoronjohtokurssille voi ilmoittautua 15.5.2018 asti osoitteessa www.musiikkiliitto.fi/musiikkikurssit. Samasta osoitteesta löytyy lisätietoja kurssista, kuten myös Aitoon musiikkikurssien puhallinleiristä ja kapellimestarikursseista. Lisätietoja saa myös STM:n toimistosta, info@musiikkiliitto.fi tai puh. 010 322 6644. Aitoon musiikkikurssit löytyy myös Facebookista: www.facebook.com/musiikkikurssit/.

Anna Tapion koulu tarjoaa luonnonläheisen ja rauhallisen ympäristön Aitoon musiikkikursseille. Luvassa on ikimuistoinen ja musiikintäyteinen tapahtuma eri-ikäisten kurssilaisten ja osaavien musiikin ammattilaisten kanssa! Tervetuloa mukaan!

2 ajatusta aiheesta “Kuoronjohdon koulutusta tarjolla Aitoon musiikkikursseilla”

 1. Hei!
  Järjestättekö kesällä 2019 kuoronjohtokursseja Aitoossa? Jos, niin mulloin?
  Yst.terv.
  Hanna Noro

  1. Jonna Aakkula

   Hei,
   Suomen Työväen Musiikkiliitto järjestää kuoronjohdon kurssin Aitoossa 25.6.-2.7.2019.
   Terveisin Kirkkomusiikkiliitosta
   Jonna

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart