Yhteen ääneen -lauluvihot Kirkkomusiikin päivään ke 19.9.2018

Kirkkomusiikin päivä järjestetään ensimmäistä kertaa ke 19.9.2018. Päivän aikana kirkkomusiikki soi turuilla ja toreilla ympäri maan, kun 1000 kanttoria ja 50 000 kirkkomusiikin harrastajaa vievät kirkkomusiikin sinne, missä ihmiset ovat.

Päivän yhteislaulutilaisuuksiin on mahdollista tilata edullisesti Yhteen ääneen -lauluvihkoa (1,50 € / kpl + postituskulut (HUOM! Tilausmäärä vähintään 15 kpl). Lauluvihot ovat lähteneet liikkeelle ripeästi, joten omansa kannattaa tilata hyvissä ajoin, ennen kuin painos loppuu. Jaamme lauluvihot tilausjärjestyksen perusteella. Lähetä tilauksesi osoitteella skml@skml.fi
Toivotaan, että Kirkkomusiikin päivän Yhteen ääneen -yhteislaulutilaisuuksissa kerättäisiin kolehti seurakuntien musiikkitoiminnan tukemiseen Suomen Kirkkomusiikkiliiton kautta, ohjeet täällä.

Miten te vietätte ensimmäistä valtakunnallista Kirkkomusiikin päivää keskiviikkona 19.9.2018?
Vinkkejä ja materiaaleja löydät täältä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart