Alavan kirkkokuoro palkitaan sunnuntaina 18.3.2018

Suomen Kirkkomusiikkiliiton Vuoden musiikkiryhmä -tunnustus luovutetaan tulevana sunnuntaina 18.3. Alavan kirkkokuorolle. Luovutus tapahtuu Alavan kirkossa klo 18.00 alkavan Yhteisvastuukonsertin yhteydessä.

Vuoden musiikkiryhmä on Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry:n myöntämä tunnustus ansiokkaasta työstä kirkkomusiikin piirissä. Tunnustus haluttiin antaa ryhmälle, joka toteuttaa aktiivista, innostavaa ja ennakkoluulotonta toimintaa kirkkomusiikin parissa. Lisäksi tänä vuonna valinnassa haluttiin erityisesti painottaa kirkkomusiikin monipuolisuutta ja sitä, kuinka kirkkomusiikkitoiminnassa voi taiteellisten arvojen rinnalla tehdä sosiaalista hyvää kuten lisätä yhteisöllisyyttä tai antaa ihmiselämälle mielekästä sisältöä.

– Erilaisista elämänlaatua heikentävistä tekijöistä yksinäisyys on tutkitusti se, joka koskettaa suurinta ryhmää suomalaisia. Tutkimusten mukaan joka viides suomalainen kokee yksinäisyyttä. Yhteisöllinen kuorotoiminta on parasta lääkettä ja ennaltaehkäisyä yksinäisyyteen. Lisäksi kuorotoiminnan kautta voidaan tehdä hyvää myös toisille, kuten Alavan kuoro tekee, kertoo Kirkkomusiikkiliiton toiminnanjohtaja Jonna Aakkula.

Vuoden musiikkiryhmä -nimitykseen kuuluu 500 euron rahapalkinto sekä 1 000 euron varaus tunnustuksen saaneen ryhmän ja Kirkkomusiikkiliiton yhteistoimintaan. Valinnan vuoden musiikkiryhmästä teki Kirkkomusiikkiliiton hallitus.

>> Lue lisää

>> Tietoa Yhteisvastuukonsertista Alavan seurakunnan sivuilla

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart