Ehdota vuoden 2024 musiikkiryhmää!

Suomen Kirkkomusiikkiliitto hakee jälleen vuoden musiikkiryhmää. Lähetä meille ehdotuksesi 7.12. klo 16 mennessä osoitteeseen skml@skml.fi.
Vuoden musiikkiryhmä on Suomen Kirkkomusiikkiliiton myöntämä tunnustus kirkon musiikin piirissä tapahtuvasta ansiokkaasta musiikkityöstä. Vuonna 2024 vuoden musiikkiryhmäksi voidaan nimetä lasten tai nuorten musiikkiryhmä. Valinnan vuoden musiikkiryhmästä tekee SKML ry:n liittohallitus. Liittohallitukselle voi tehdä esityksiä vuoden musiikkiryhmäksi ja ne tulee toimittaa perusteluineen 7.12.2023 klo16 mennessä Suomen Kirkkomusiikkiliittoon osoitteeseen skml@skml.fi.
SKML ry pyrkii vuoden aikana tekemään valitun musiikkiryhmän kanssa molempia osapuolia ilahduttavaa yhteistyötä. Nimitykseen kuuluu myös 500 euron rahapalkinto sekä 1 000 euron budjettivaraus, joka varataan vuoden musiikkiryhmän ja Kirkkomusiikkiliiton yhteistoimintaan.
Vuoden musiikkiryhmää valittaessa perusteita ovat:
– innostava toiminta kirkkomusiikin parissa
– jäsenyys Kirkkomusiikkiliitossa (yhdistys tai srk-jäsenyys)
– kirkkomusiikin harrastusmahdollisuuksien synnyttäminen ja/tai ylläpitäminen musiikkiryhmän toiminnalla
– kiinnostavat ja kekseliäät toimintatavat.
Kuvassa Vuoden 2023 musiikkiryhmä Musica Vocale.
Kuva: Maija Leino
Shopping Cart