Kirkkomusiikkilehti löytyy nyt myös mobiilisti – Lataa sovellus ja osallistu arvontaan

Kirkkomusiikkilehden sovellus on nyt ladattavissa Applen ja Googlen sovelluskaupoista. Käy heti kirjautumassa sovellukseen. Kaikkien 31.12.2023 mennessä sovellukseen rekisteröityneiden kesken arvotaan Kirkkomusiikkiliiton lahjatuotteita!

Sovelluksen aktivointi onnistuu seuraavilla ohjeill

  1. Lataa Kirkkomusiikkilehti-sovellus Applen tai Googlen sovelluskaupasta.
  2.  Avaa sovellus ja valitse alareunasta Asetukset. Klikkaa kirjaudu sisään, jolloin siirryt osoitteeseen lehti.skml.fi.
  3. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätiliä niin klikkaa Luo käyttäjätili.
  4. Anna sähköpostiosoitteesi ja keksi salasana. Muistathan luoda riittävän turvallisen salasanan (vähintään 8 merkkiä). Sen jälkeen klikkaa Luo tili.
  5. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä, jolloin siirryt osoitteeseen lehti.skml.fi.
  6. Klikkaa linkkiä Yhdistä tili tilaukseen. Lisää tilausnumero, jonka löydät viimeisimmän Kirkkomusiikkilehden (2-2023) takakannesta nimesi yläpuolelta. Paina Rekisteröi. Tämän jälkeen pääset lukemaan sekä uusinta numeroa että tutustumaan lehden arkistoon. Kun olet yhdistänyt tilisi tilaukseen lehti.skml.fi-osoitteessa sinun pitää vielä kirjautua sovelluksessa sisään, jonka jälkeen lehdet ovat luettavissa sovelluksessa.

Mikäli sinulla ei ole asiakasnumeroa saatavilla voit yhdistää tilisi tilaukseesi myös myöhemmin. Se onnistuu kirjautumalla tunnuksillasi osoitteeseen lehti.skml.fi ja klikkaamalla oikealla ylhäällä näkyvää profiilikuvaketta ja siellä keskimmäistä tilaukset-välilehteä.

Shopping Cart