Petri Laaksosen In Memoriam – Lauluja jäähyväisten hetkellä -kokoelmasta toinen painos

Laulaja-lauluntekijä Petri Laaksosen sävellyksistä koostuvasta In Memoriam – Lauluja jäähyväisten hetkellä -laulukokoelmasta on tehty toinen painos. Kokoelman ensimmäinen painos ilmestyi vuonna 2018.

Petri Laaksonen on monipuolinen lauluntekijä. Hänen kynästään ovat lähtöisin niin Täällä Pohjantähden alla kuin euroviisuhitit Eläköön elämä, Sata salamaa ja Oot voimani mun. Vuosien varrella Laaksonen on säveltänyt lukuisia lauluja, jotka käsittelevät yhtä elämän suurta salaisuutta, kuolemaa, sekä jäähyväisiä. Laulut ovat saaneet lohduttaa ja rohkaista monia ihmisiä.

In Memoriam – lauluja jäähyväisten hetkellä sisältää lähes 40 Petri Laaksosen sävellystä, jotka on ryhmitelty kolmeen osaan: kristilliseen siunaukseen (Ota hänet vastaan), muistotilaisuuteen (Kaunis jälki jää) ja lauluihin, joissa ikävöimme rakkaimpaamme (Elät aina minussa). Kirjassa on melodioiden lisäksi sointumerkit ja pianosovitukset ja lauluista Täällä Pohjantähden alla sekä In Memoriam – karjalaiselle äidilleni on urkusovitukset.

Kokoelman kustantaja on Suomen Kirkkomusiikkiliiton ja Suomen Kanttori-urkuriliiton yhteinen kustannustoiminta Yhteiskustannus. Tilaukset Kirkkomusiikkiliiton verkkokaupasta osoitteessa skml.fi/kauppa tai sähköpostilla skml@skml.fi. Hinta 39 e, Kirkkomusiikkiliiton jäsenille 35 e. Hintaan lisätään toimituskulut 12,50 e.

Shopping Cart