#YHDESSÄ2023 Kirkon Juhlat Tampere: ohjelmahakuinfo to 17.3.2022 klo 10

Ohjelmahakuinfo torstaina 17.3.2022 klo 10–12 Teamsissä. 

Osallistu ohjelmahakuinfoon napsauttamalla tästä!

Tervetuloa #YHDESSÄ2023 Kirkon Juhlien ohjelmahakuinfoon kuulemaan tapahtumasta ja sen tavoitteista, kohderyhmistä sekä ohjelmahausta, joka käynnistyy huhtikuussa.

Vuonna 2023 järjestetään Tampereella valtakunnallinen seurakuntalaisia, suurta yleisöä, kirkon työntekijöitä ja eri järjestäjätahoja laaja-alaisesti yhdistävä koko kirkon juhla.

Juhlien kokonaisuus koostuu erilaisista ohjelmasisällöistä: puhe-, musiikki- ja taideohjelmasta, sekä jumalanpalveluselämästä. Ohjelmasisältöjen taustana ovat aiemmat Kirkkopäivät, Kirkon musiikkijuhlat sekä Lähetysjuhlat. #yhdessä2023 Kirkon Juhlat-tapahtumassa nämä kolme sulautuvat uudenlaiseksi, yhtenäiseksi tapahtumakokonaisuudeksi. ​

Tule mukaan kuulemaan, miten voit vaikuttaa tapahtuman ohjelmaan ja kuinka organisaatiosi voi saavuttaa tavoitteitaan ja kohdata tärkeitä kohderyhmiä!

Kirkon Juhlat 2023 -tapahtuman pääjärjestäjiä ovat Kirkkohallitus, Kirkkopalvelut ry, Suomen Kanttori-urkuriliitto ry, Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry, Suomen Lähetysseura ry ja Tampereen seurakuntayhtymä.​

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart