Laulujen sanoittamisen inspiraatioillat ke 3.11. ja 10.11. klo 17-19 Zoomissa

Mistä laulujen sanat syntyvät? Kuinka tarina saadaan tiivistettyä neljään minuuttiin?
Oletpa laululyriikoiden kirjoittamisesta haaveileva tai teetpä minkä genren musiikkia tahansa, olet tervetullut maksuttomiin koulutusiltoihimme.

Sanoittajien työpajassa keskustellaan ammattisanoittajien kanssa laululyriikoiden perusteista ja kirjoittamisen eri tekniikoista. Ensimmäisessä illassa mukana Heikki Salo ja toisessa illassa Sinikka Svärd. Svärd avaa illassa myös hengellisen laulutekstin kirjoittamisen erityispiirteitä.

”Laululyriikka on oma kirjoittamisen laji. Se antaa musiikille kielellisiä merkityksiä, ja samalla sitoo itseensä musiikillisia merkityksiä. Niin syntyy laulu. Se on korosteisesti tekniikkalaji, mikä tekee siitä helposti opittavaa ja opetettavaa. Toisaalta se on taiteenlaji jonka jännittäviä reittejä voit kulkea loppuelämäsi.”
Heikki Salo

Ilmoittautuminen 22.10. mennessä verkossa osoitteessa
bit.ly/2Y0px3F

Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Tervetuloa!

Järjestäjät
Suomen Kirkkomusiikkiliitto
Kirkkopalvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *