Kirkkomusiikin päivä perjantai 27.8.2021

Kirkkomusiikin päivä on Suomen Kirkkomusiikkiliiton koordinoima valtakunnallinen teemapäivä. Päivän ajatuksena on viedä musiikki soimaan ihmisten arkea sekä kutsua uusia harrastajia mukaan kirkkomusiikkitoimintaan: kuoroihin, muskareihin, bändeihin orkestereihin ja laulukerhoihin.

Mitä sinun paikkakunnallasi tapahtuu Kirkkomusiikin päivänä? Kerro tapahtumistasi Kirkkomusiikkiliittoon skml@skml.fi viimeistään 9.8.2021.

Kirkkomusiikin päivän tyypillisiä tapahumia ovat esimerkiksi yhteislaulutilaisuudet, avoimet harjoitukset sekä musiikkiryhmien esitykset erityisesti arkisissa paikoissa: torinkulmalla, ruokakaupan aulassa, kirjastossa, vanhainkodissa…

Kirkkomusiikin päivää vietetään tänä vuonna yhtä aikaa Pohjoismaisen kirkkomusiikkisymposiumin kanssa. Kirkkomusiikin päivän 2021 suojelija on valtiovarainministeri Annika Saarikko.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *