Matkatukia Pohjoismaisille kirkkolaulujuhlille 2022 myönnetty

Pohjoismaiset kirkkolaulujuhlat on tarkoitus järjestää seuraavan kerran Visbyssä keväällä 2022. Kirkkomusiikkiliitto päätti myöntää matkatukea (à 500 € / kuoro) kolmelle liiton jäsenryhmälle ja nämä matkatuet on nyt myönnetty nopeimmin liikkeellä olleille kuoroille:
*Halikon kirkkokuoro
*Monte Rusko -kuoro
*Hattulan Pyhän Risrin kuoro

Suomesta mukaan mahtuu ainakin 150 laulajaa eli näiden kuorojen laulajien lisäksi myös monia muita. Ryhmät valitaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kirkkomusiikkiliiton myönteinen matkatukipäätös ei takaa sitä, että kuoro pääsee mukaan tapahtumaan, vaan jokaisen kuoron on ilmoittauduttava suoraan tapahtuman sivujen kautta syksystä 2021 alkaen.
https://fi.nksf2022.se/

Suomen kiintiö on aluksi 150 osallistujaa, mikä on todennäköisesti vähemmän kuin suomalaisissa on halukkaita osallistujia. Kuitenkin tarvittaessa myös varasijoille kannattaa kirjautua, koska mitä todennäköisimmin kaikki maat eivät käytä kiintiöitään kokonaan ja suomalaisia pääsee mukaan tätä enemmän. Tapahtumaan ilmoittaudutaan ryhminä, ei yksittäisinä laulajina.

Toivokaamme ja uskokaamme, että keväällä 2022 tuntuu ihanalta päästä laulamaan yhdessä isolla pohjoismaisella porukalla! Hieno tapahtuma tulossa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart