Korona-aikana virsimerkin voi tehdä nyt myös itsenäisenä kotisuorituksena tai musiikkiryhmän yhteistempauksena

Kotoiluaika voi olla mahdollisuus uuden oppimiseen. Otatko vastaan virsienopiskeluhaasteen?

Sata vuotta sitten virret olivat koko kansalle tutuimpia lauluja. Kuinka monta virttä sinä osaat? Mikä olisi sinulle sopiva haaste?

Virsimerkin voi ansaita osaamalla tietyn määrän virsiä, ylimpänä tavoitteena koko Virsikirjan hallitseminen. Virsiä ei tarvitse osata ulkoa: Tavoiteltava taitotaso on se, että virren pystyy soittamaan tai laulamaan nuotit sisältävän virsikirjan kanssa.

Lisätietoa löydät #harrastankotona -sivuston viikon 50 tehtävästä:
https://skml.fi/harrastankotona/

Perinteisesti virsimerkkisuoritus on tehty kanttorille. Korona-ajan kunniaksi virsimerkin voi tehdä nyt myös itsenäisenä kotisuorituksena tai musiikkiryhmän yhteistempauksena, jolloin ota yhteys suoraan Kirkkomusiikkiliiton toimistoon skml@skml.fi tai puh. 050 336 5396 (musiikkisihteeri Kalle Kivelä).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart