Kirkkomusiikkiliiton seminaari ja vuosikokous verkossa pe 4.9. & la 5.9.2020

Tämän vuoden poikkeusolosuhteista johtuen Kirkkomusiikkiliiton vuosikokous ja kirkkomusiikkiseminaari toteutetaan verkossa.

Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry:n vuosikokous toteutetaan etätoteutuksena verkossa la 5.9.2020 klo 12.00. Kokoukseen mukaan ilmoittautuneille Kirkkomusiikkipiirien ja jäsenseurakuntien äänivaltaisille kokousedustajille lähetetään sähköpostiin osallistumislinkki kokoukseen.

Kirkkomusiikin seminaari, joka oli tarkoitus pitää Lappeenrannassa pe 4.9.2020 – la 5.9.2020 korvataan verkossa järjestettävällä työpajalla. Työpaja järjestetään perjantaina 4.9.2020 klo 16-18. Verkkotyöpajan osallistujille lähetetään sähköpostiin osallistumislinkki työpajaan. Tämä työpaja keskittyy Kirkkomusiikkiliiton ja Kirkkomusiikkipiirien yhteistyöhön, joten työskentelyyn kutsutaan mukaan erityisesti kirkkomusiikkipiirien hallitusjäseniä ja muita kirkkomusiikkipiirien aktiiveja.

Lisätietoja saat Kirkkomusiikkiliiton toimistosta
SKML@SKML.fi
p. 050 336 5396

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart