Kirkkomusiikin päivä pe 27.8.2021

Pohjoismaisen Kirkkomusiikkisymposiumin siirto vuodelle 2021 sinetöi ajankohdan perinteiselle Kirkkomusiikin päivälle vuonna 2021. Silloin Kirkkomusiikin päivää vietetään pe 27.8.2021.

Haastamme musiikin ammattilaiset ja harrastajat viemään kirkkomusiikin keskelle arkea: kaduille, toreille, ulkoilureiteille ja muihin kaikille avoimiin paikkoihin. Kirkkomusiikin päivä tuo kirkkomusiikin kuuluville ja kutsuu uusia ihmisiä mukaan alkavan kauden kirkkomusiikkitoimintaan.

Samaan aikaan Kirkkomusiikin päivän kanssa, Helsingissä vietetään Pohjoismaista Kirkkomusiikkisymposiumia. Tilaisuus siirtyi tähän ajankohtaan, kun se korona-tilanteesta johtuen siirrettiin noin vuodella eteenpäin alkuperäisestä aikataulusta. SYmposiumiin odotetaan osallistujiksi satoja kanttoreita eri puolilta Suomea sekä muista Pohjoismaista.

Suunnitelmien mukaan kanttorien suurkuoro laulaa kanttori Pia Bengtsin johdolla tutut virret:
Herraa hyvää kiittäkää / Lova Gud i himleshöjd
Härlig är jorden
Tulkoon tie sinua vastaan

Kirkkomusiikin päivän ohjelmaan kuuluu myös Suomen Kirkkomusiikkiliiton vuoden 2020 musiikkiryhmän konsertti Agricolan kirkossa Helsingissä klo 19.00. Konsertti on osa Pohjoismaista kirkkomusiikkisymposiumia ja siihen on vapaa pääsy.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart