Kirkkomusiikkiliitto palvelee

Kirkkomusiikkiliitto palvelee myös näinä poikkeuksellisina aikoina.

Kokoontumiset ja sen myötä esimerkiksi kuorotoiminta odottaa tällä hetkellä suotuisampia aikoja. Upeaa kirkkomusiikkia pääsemme kuitenkin kuulemaan näinä pääsiäisajan päivinä esimerkiksi television ja radion välityksellä.

Kirkkomusiikkiliiton nuottikauppa palvelee verkossa www.skml.fi/kauppa. Voit tutustua nuotteihin kokonaisuudessaan verkossa (klikkaa nuotin vieressä olevaa kameran kuvaa) ja tilata haluamasi nuotit esimerkiksi tiedostomuodossa suoraan sähköpostilaatikkoosi.

Koostamme verkkosivuillemme tietoa saatavilla olevista stemmanauhoista ja tuotamme niitä lisää. Näin vaikkapa tulevan syksyn ohjelmiston harjoittelemisen voi aloittaa itsenäisesti, etänä työskennellen. Kun tilaat diginuottitiedostoja tarvittavan määrän koko musiikkiryhmälle, saat lähettää tiedoston eteenpäin digitaalisena musiikkiryhmän jäsenille.

Musiikkitoiminnassa on meistä monille tärkeät verkostot ystäviä ja lähimmäisiä. Millä tavoin musiikkityön sosiaalista merkitystä pystyisi toteuttamaan nyt, kun emme pääse musisoimaan yhdessä? Onnistuisiko vaikkapa yhteinen kahvihetki ryhmäpuheluna, whats-upin ryhmäpuheluna tai teams-palaverina. Muistetaan lähimmäisiä – tartutaan puhelimeen matalalla kynnyksellä ja muistetaan myös sitäkin mahdollisesti yksinäistä tuttavaa, jonka kanssa ei ole aiemmin vielä oltu puheluväleissä.

Voitte kaikenlaisissa kysymyksissä kääntyä toimiston väen puoleen. Palvelemme jäsenistöä myös poikkeuksellisina aikoina.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart