Lasten musiikkitapahtuma Joensuussa kokosi lähes sata laulajaa ja soittajaa

Suomen Kirkkomusiikkiliiton ja Joensuun Pielisensuun seurakunnan tapahtuma lapsikuoroille ja nuorille soittajille kokosi Joensuuhun menneenä viikonloppuna 1.2. – 2.2.2020 lähes sata laulajaa ja soittajaa. Tapahtumassa laulettiin suurkuorona sekä opittiin uutta laulu- ja soittopajoissa. Osallistujat konsertoivat runsaslukuiselle yleisölle lauantaina ehtookellojen aikaan sekä toteuttivat sunnuntaina messumusiikkia Joensuun Pielisensuun, Enon ja Pyhäselän kirkoissa.

Tapahtumassa olivat kouluttajina muun muassa Tiina Korhonen, Mari Torri-Tuominen, Mari-Annika Heikkilä ja Olli Hirvikangas.

”Hyvät käytännön järjestelyt, laadukas ohjelma, innostavat, energiset ja positiiviset vetäjät, hyvä ohjelmisto, ystävällinen ja vapautunut ilmapiiri, tehokkaat harjoitukset.” (Osallistujapalaute Joensuun tapahtumasta.)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart