Kirkkomusiikkiliitto muuttaa Helsingin Pasilaan

Kirkkomusiikkiliiton toimisto muuttaa. Löydätte toimiston väen 17.2.2020 alkaen Pasilasta, Triplan toimistotornista. Uusi osoitteemme 17.2.2020 alkaen on Firdonkatu 2 T 63, 00520 Helsinki.

Kirkkomusiikkiliiton toimisto on muuton vuoksi suljettuna 17.2.2020 asti. Tämä vaikuttaa nuotti- ja tavaratilauksiin. Diginuotteja voi tilata kuitenkin viivästyksettä myös toimiston ollessa muuton vuoksi suljettuna. 

Myyntitoimintamme tapahtuu jatkossa verkossa, eli uuden toimitilan yhteydessä ei ole mahdollisuutta tutustua esimerkiksi nuotteihin. Myynnissä olevat nuotit ovat nähtävillä verkkokaupassa pääsääntöisesti kokonaisuudessaan. (Klikkaa verkkokaupassa nuotin viereistä kamerakuvaketta avataksesi koko nuotin.) Autamme toki mielellämme ja voit ottaa toimistoon yhteyttä sähköpostilla SKML(at)SKML.fi tai p. 050 336 5396 (musiikkisihteeri Kalle Kivelä).

***

Kirkkomusiikkiliiton entisen toimitilan omistaja on päättänyt muuttaa talon asunnoiksi. Muutto sopii kuitenkin hyvin: Pääsemme muuttamaan toimiviin, helposti tavoitettaviin ja nykyistä vielä edullisempiin toimitiloihin. Vanha työ jatkuu uusissa tiloissa!

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart