Kerro Kirkkomusiikkiliittoon, mitä teillä tapahtuu Kirkkomusiikin päivänä to 19.9.2019

Kirkkomusiikin päivä järjestetään toista kertaa  torstaina 19.9.2019. Kirkkomusiikin päivän 2019 suojelija on arkkipiispa Tapio Luoma.

Mitä teillä tapahtuu Kirkkomusiikin päivänä to 19.9.2019? Lähetä tiedot Kirkkomusiikkiliittoon osoitteella SKML@skml.fi
Kuorot ja musiikkiryhmät voivat tänäkin vuonna järjestää esimerkiksi avoimia harjoituksia joko juuri kyseisenä päivänä tai samalla viikolla ja kutsua niihin uusia ihmisiä. Lisäksi kannustamme jalkautumaan keikalle esimerkiksi kauppakeskuksiin, kirjastoihin ja muihin julkisiin tiloihin. Erilaiset yhteislaulutilaisuudet ovat puolestaan ns. matalan kynnyksen tapahtumia, joilla voi tavoittaa uusia kiinnostuneita.

Missä ihmiset liikkuvat ”teidän kylillä” ihan tavallisena torstaipäivänä? Vie kirkkomusiikki sinne soimaan: ruokakaupan tuulikaappiin, rautatieasemalle, kirjastoon, iltatorille, kauppakeskukseen, vanhainkotiin tai vaikkapa urheilukentälle. Viedään jälleen kirkkomusiikki keskelle ihmisiä ja arkea!

Poimi materiaalit ja vinkit päivän ohjelmaan täältä. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart