SKML mukana Kirkkopäivien ohjelmassa 17.-19.5. Jyväskylässä

Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien yhteinen viikonloppu kokoaa toukokuussa kirkon työntekijät, luottamushenkilöt, lähetysväen sekä lähialueiden asukkaat värikkääseen juhlaan keskelle Suomea, Jyväskylään. Myös Kirkkomusiikkiliitolla on viikonlopun ohjelmassa osio otsikolla ”Musiikilla merkityksellisiä kohtaamisia hoivalaitoksiin”.

Kirkkomusiikkiliiton ja Valkonauhaliiton järjestämässä yhteistyöpajassa tutustutaan käytännön esimerkkien ja yhdessä tekemisen kautta tapoihin, joilla musiikkitoimintaa hoivaympäristöissä voidaan lisätä.

Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat pidetään Jyväskylässä 17. − 19.5.2019. Samana viikonloppuna järjestetään Jyväskylässä myös Kirkkomusiikkiliiton edustajakokous 2019.

 

>> Kirkkopäivien koko ohjelma

>> Tutustu liiton ohjelmakokonaisuuteen

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart