Kirkkomusiikkiliitton jakoi tapahtuma- ja koulutustukea vuodelle 2019

Kirkkomusiikkiliitto jakoi tukea Kirkkomusiikkipiirien sekä Kirkkomusiikkiliiton jäsenseurakuntien tapahtumille, jotka tuovat yhteen kirkkomusiikkitoimijoita vuonna 2019. Tukisummaa korottavia perusteita olivat tilaisuuden sisältö, osallistujamäärä, välimatkat, kesto tai muu perusteltu syy.

Myönnetyt tuet näet täältä.

Tukea sai esimerkiksi Mozartin Requiem -projekti Tuusulan seurakunnassa, Safarikuoron vetämä lähetyslaulukurssi Keski-Pohjanmaan kirkkomusiikkipiirissä, lasten musiikkipäivä Tampereen Harjun kirkossa sekä Etelä-Karjalan kirkkokuorojen, gospelkuorojen ja soitinyhtyeiden yhteiset joulukonsertit.

Kiitos hyvistä tapahtumaideoista ja onnea tapahtumajärjestelyihin!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart