Petri Laaksosen Lauluja jäähyväisten hetkellä -nuottikokoelma verkkokaupassa

Laulaja-lauluntekijä Petri Laaksonen on säveltänyt vuosien varrella lukuisia lauluja, jotka käsittelevät kuolemaa ja jäähyväisiä. Laulut ovat saaneet lohduttaa ja rohkaista monia. Niitä on esitetty paljon mm. siunaus- ja muistotilaisuuksissa.

Nyt kaikki tämän herkän ja tärkeän aiheen laulut on koottu yksiin kansiin. Laaksosen laulujen kokoelma In Memoriam – Lauluja jäähyväisten hetkellä julkaistiin tiistaina 2.10. Helsingin vanhassa kirkossa. Petri Laaksosen lisäksi konsertissa esiintyivät Petri Hatakka, Make Perttilä, Anna Pulli ja Inna Vintturi. Nuottikokoelma on saatavilla Kirkkomusiikkiliiton verkkokaupasta.

Lauluja herättämään toivoa ja lohdutusta

Petri Laaksosen lauluja toivotaan ja lauletaan paljon siunaustilaisuuksissa ja muistotilaisuuksissa. Kirja auttaa erityisesti kanttoreita työssään kokoamalla nämä laulut nyt yksiin kansiin. Kirjassa on yhteensä 38 laulua, joista suurin osa on monille jo tuttuja ja lisäksi muutama on sävelletty varta vasten tätä nuottikirjaa varten. Lauluista on kirjassa laulumelodioiden lisäksi sointumerkit ja hyvin soivat, selkeät pianosovitukset, jotka soveltuvat monenlaisille soittajille ja laulajille.

”Toiveeni on, että kirjan laulut saisivat soida ja elää pitkään, lohduttaa ja virittää toivoa niissä elämän tärkeissä ja ainutkertaisissa hetkissä ja tilanteissa, jolloin lohdutusta ja toivoa eniten tarvitaan”, Petri Laaksonen toteaa.

 

>> Tilaa kirja tästä

 

Kuva In Memorian -kirjan julkistamiskonsertista. Vasemmalta: Petri Hatakka, Inna Vintturi, Make Perttilä ja Petri Laaksonen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart