Yhteiskustannus etsii uusia teoksia julkaistavaksi

Yhteiskustannus (Suomen Kanttori-urkuriliiton ja Suomen Kirkkomusiikkiliiton kustannus) etsii toimivia sävellyksiä ja sovituksia seurakuntien erilaisten musiikkikokoonpanojen käyttöön.

Tällä hetkellä haetaan erityisesti monenlaista käyttömusiikkia monenlaisiin tilanteisiin ja erilaisille kokoonpanoille:

  • Toimitusmusiikkia häihin tai hautaan siunaamiseen. Teokset voivat edustaa mitä tahansa tyyliä, sanoitusten toivotaan olevan ”tätä päivää”. Kappaleissa voi olla kirkon sanoman rinnalla myös maallista sisältöä (esim. häälauluissa).
  • Uusia sovituksia hengellisen musiikin klassikoista. Toiveena on saada uusia 2- ja 3-äänisiä sovituksia (SA ja/tai SA+miesääni) tutuista ja tärkeistä kappaleista.

Ehdotuksia näistä teoksista toivotaan syyskuun 2018 loppuun mennessä, jotta julkaisutoimikunta voi käsitellä niitä vielä tulevana syksynä.

Ehdotuksia julkaistavista teoksista (korkeintaan viisi yhdellä kerralla yhdeltä tekijältä) voi toimittaa Jonna Aakkulalle joko sähköpostin liitteenä (jonna.aakkula@skml.fi) tai postiosoitteella

Hietalahdenranta 13
00180 Helsinki

Teosehdotukset käsitellään julkaisutoimikunnassa nimettöminä. Ainoastaan toimikunnan sihteeri (Aakkula) näkee tekijätiedot. Jos tehdään myönteinen julkaisupäätös, myös tekijätiedot tulevat esille.

>> Lue lisää Yhteiskustannuksesta 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart