Tutustu Kirkkomusiikkiliiton hallitustyöskentelyyn ja tule mukaan!

Kirkkomusiikkiliiton hallituksen kesäkokouksen pöytäkirja on nyt luettavissa verkossa täällä. Kokouksen aiheina oli mm. liiton nuorisokuorotapahtuma 2019 vuosiseminaari ja osallistuminen Kirkkopäiville 2019 sekä lapsikuorotapahtumat 2020.

Seuraavan kerran valitaan liittohallituksen jäseniä edustajakokouksessa Vaasassa la 8.9.2018. Viime vuosina hallituspaikoista kiinnostuneita on ollut niin paljon, että valintoja on yleensä edeltänyt äänestys.

Kirkkomusiikkiliiton hallituksen varsinaisten jäsenten kausi kestää kolme vuotta kerrallaan. Kolmivuotiskausi on päättymässä vuoden 2018 lopussa kahdelta kanttorijäseneltä ja yhdeltä laulaja/soittajajäseneltä. Lisäksi Kirkkomusiikkiliiton hallituksen puheenjohtaja valitaan aina vuodeksi kerrallaan.

Ehdokkaiden on ilmoittauduttava Kirkkomusiikkiliiton edustajakokoukselle, joka pidetään Vaasan seurakuntakeskuksessa (Koulukatu 26–28) la 8.9.2018 klo 13.00. Jos et pääse paikalle itse, voit lähettää itsestäsi esim. esittelyvideon tain esittelytekstin esimerkiksi toiminnanjohtaja Jonna Aakkulalle. Esittelyt esitetään edustajakokoukselle.

On toivottavaa, että hallituksen jäsenet haluavat aktiivisesti jakaa ideoita, ajatuksia ja osaamista siihen, millaista toimintaa Suomen Kirkkomusiikkiliitto tekee. Hallituksen nykykokoonpanoon ja kokouspöytäkirjoihin voit tutustua täällä: https://skml.fi/kirkkomusiikkiliitto/liittohallitus/

Lisätietoja voi kysyä toiminnanjohtaja Jonna Aakkulalta (jonna.aakkula@skml.fi p. 050 385 9350) tai Kirkkomusiikkiliiton hallituksen jäseniltä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart