Suomen Kirkkomusiikkiliitto hakee viestintävastaavaa

Viestintävastaavan pääasialliset vastuualueet ovat liiton päivittäisviestintä, myyntitoiminta (nuotit, lahjatuotteet ja ansiomerkit), Kirkkomusiikkilehden kustantaminen sekä toiminnaohjausjärjestelmien hallinnointi ja käyttö. Lisäksi toiminnanjohtaja voi antaa viestintävastaavalle muita työtehtäviä.

Suomen Kirkkomusiikkiliitto on valtakunnallinen keskusjärjestö, joka herättää ja ylläpitää kiinnostusta kirkkomusiikkiin, edistää maan kirkkomusiikkitoiminnan kehitystä sekä tukee ja ohjaa kirkkomusiikkityötä. Liiton toimistossa työskentelee 2–3 henkilöä.

Toimenkuva on uusi, mutta siihen sisältyy vuonna 2018 eläköityvän liittosihteerin tehtäviä. Kirkkomusiikkiliiton verkkokauppa sekä toiminnaohjausjärjestelmä (CRM, tuoterekisterit, royaltilaskuri, laskutusjärjestelmä) on uusittu vuoden 2017 aikana niin, että toimenhaltijan on mahdollista keskittyä erityisesti viestintään. Vastuut ovat monipuoliset: vastaat viestinnän koko kentästä viestinnän strategisesta suunnittelusta aina käytännön toteutukseen asti.

Odotamme sinulta

Erinomaista asiakaspalveluasennetta:
Viestintävastaava on Kirkkomusiikkiliiton ensisijainen yhteyshenkilö esimerkiksi jäsen- ja tilausasioissa.

Monipuolisia viestintätaitoja:
Vastaat liiton viestinnästä, joten ihannetapauksessa sinulta onnistuu niin syväluotaavien artikkelien kirjoittaminen, graafinen suunnittelu kuin myös videoiden tuottaminen sosiaaliseen mediaan. Tarvittaessa voimme kuitenkin lisäkouluttaa ja/tai hankkia osaamista ostopalveluna, joten kaiken kattava viestintäosaaminen ei ole edellytys tehtävään valituksi tulemiselle.

Sensitiivisyyttä kirkkomusiikista viestimiseen:
Musiikintuntemus on tehtävässä eduksi. Odotamme sinulta myös taitoa viestiä rakentavasti hengellisyyttä ja kirkon musiikkitoimintaa koskevista asioista.

Valmiutta tarttua erilaisiin työtehtäviin:
Kirkkomusiikkiliiton tiedottajana pääset käyttämään kaikkea viestintäosaamistasi, mutta työhön sisältyy myös markkinointitehtäviä (SKML:n jäsenmarkkinointi, SKML:n tuotteiden markkinointi, YK-nuottijulkaisujen markkinointi, Kirkkomusiikkilehden mainosmyynti ja tilaajamarkkinointi) sekä rutiininomaisia tehtäviä (jäsenrekisterit, laskutus, royaltimaksut, tilastot).

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden käyttää kaikkea viestintäosaamistasi sekä kehittää osaamistasi viestinnän eri osa-alueille.
  • Mahdollisuuden kehittää organisaation viestintää: Ketterässä organisaatiossa muutoksia pystyy toteuttamaan joustavasti.
  • Merkityksellinen työ, jossa pääsee viestimään ihmisten hyvinvoinnille tärkeistä asioista.
  • Hyvän työskentely-ympäristön ja kivat työkaverit toimistossamme Helsingin keskustassa. Työkulttuuri on joustava: liukuvat työajat ja mahdollisuus etätyön tekemiseen.

 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä on 4 kk koeaika. Työ alkaa 1.1.2018 tai sopimuksen mukaan. Viikoittainen työaika on 36 h 15 min. Liitä hakemukseesi palkkatoive.

Jätä hakemus pe 1.9.2017 klo 16.00 mennessä: jonna.aakkula(at)skml.fi

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Jonna Aakkula p. 050 385 9350.

 

Haastattelut tehdään pe 15.9.2017. Haastatteluun valittuihin ollaan yhteydessä hakuajan päättymisen jälkeen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart