Vastaa kyselyyn osallistumisaikeista Kirkon juhlille #yhdessä2023

Toukokuussa 2023 Kirkon musiikkijuhlat, Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat on Kirkon juhlat #yhdessä2023.  Kolme perinteikästä juhlaa yhdistyy luoden uudenlaisia kohtaamisia ja elämyksiä. Tampereen Keskustori täyttyy helluntaiviikonlopun ajan toivon sanoista ja sävelistä.

Kirkon musiikkijuhlilla on perinteisesti koettu Suomen suurin, tuhansien laulajien, kuoro. Toivomme perinteen jatkuvan Kirkon juhlilla. Tapahtuman suurkuorolle tehtäviä rakenteista päätetään tänä keväänä. Kuinka suurta laulajamäärää voimme odottaa tapahtumaan?

Auta meitä järjestämään upea kokemus suurkuorolaisille: Vastaa helmikuun loppuun 2022 mennessä kyselyyn osallistumisaikeistanne. Olemme kiinnostuneet kuulemaan sekä aikeista osallistua, aikeista jättää osallistumasta sekä ajatuksista siltä väliltä. Vastaus ei ole millään tavalla sitova ja voit halutessasi vastata myös anonyymisti.

*

Suurkuoronuotit ovat tilattavissa osoitteesta www.skml.fi/kauppa 

Kirkon juhlat Tampereella 26.5. – 28.5.2023.  

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart