Joko teillä harjoitellaan Kirkon juhlat #yhdessä2023 suurkuoro-ohjelmistoa?

Kirkon juhlat #yhdessä2023 suurkuoron ohjelmistoharjoitukset ovat alkaneet monissa kuoroissa. Kirkkomusiikkipiirit ovat järjestäneet ensimmäisiä alueellisia yhteisharjoituksia. Voit jakaa harjoitustunnelmia sosiaalisessa mediassa tunnisteella #yhdessä2023

Toukokuussa 2023 Kirkon musiikkijuhlat, Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat on Kirkon juhlat #yhdessä2023.

Kolme perinteikästä juhlaa yhdistyy luoden uudenlaisia kohtaamisia ja elämyksiä. Tampereen keskustori täyttyy helluntaiviikonlopun ajan toivon sanoista ja sävelistä. Suurkuoronuotit ovat tilattavissa nyt www.skml.fi/kauppa

Ovet auki toivolle!

Kirkon juhlat Tampereella 26.5. – 28.5.2023.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart