Kerro parhaista Kauneimmat joululaulut -käytännöistänne

Kauneimmat Joululaulut-perinne juhlii ensi vuonna 50-vuotisjuhlaa. Suomen Lähetysseura ja Suomen Kirkkomusiikkiliitto ovat juhlavuoden äärellä yhdistäneet voimansa uudella tavalla. Toiveenamme on entistäkin vaikuttavammat tilaisuudet, kanttorien työn tukeminen, osallistujien kutsuminen seurakuntien musiikkityöhön sekä tapahtumakolehtien kautta tuki pandemian aikana eniten kärsineiden maiden ihmisille.

Millaisia mainioita toteutuksia sinun seurakunnassasi on Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksien toteuttamiseen? Jokainen Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuteen osallistuja on potentiaalinen seurakuntakuoron jäsen. Erityisesti haluaisimmekin kuulla siitä, jos olette saaneet innostettua Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuteen tulleita mukaan seurakunnan muuhunkin musiikkitoimintaan.

Kerro Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksistanne osoitteeseen skml@skml.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart