Kysely musiikkitoiminnasta korona-aikana – Vastaa viimeistään 7.2.2021!

Keräämme nyt tietoa seurakuntien musiikkitoiminnasta korona-aikana. Vastaathan kyselyyn viimeistään sunnuntaina 7.2.2021! Kyselyyn tästä linkistä. 

Kysely on tarkoitettu ensisijaisesti kanttoreille. Kysymykset koskevat sekä seurakuntien musiikkitoimintaa yleensä että musiikkiryhmien toimintaa. Kaikkiin kysymyksiin ei tarvitse vastata; vastaa sinulle sopiviin kysymyksiin. Toivomme vastaajan taustatietoja (seurakunta/musiikkiryhmä), mutta voit vastata halutessasi myös anonyymisti.

Osa kyselytiedoista tullaan liittämään musiikin harrastusjärjestöjen laajempaan tiedonkeruuseen koronan vaikutuksista harrastustoimintaan. Raportoimme vastauksista muun muassa maaliskuun Kirkkomusiikki-lehdessä.

Keräämme tietoa historiallisesta ajanjaksosta. Käythän kertomassa, mitä korona-aika on merkinnyt teidän seurakunnassanne!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart