Kirkkomusiikkiliiton koulutus- ja tapahtumatukia vuodelle 2021 – Opintokeskustuki haettavana jatkuvasti vuoden mittaan

Kirkkomusiikkiliitto on jakanut alkavalle vuodelle koulutus- ja tapahtumatukia. Katso myönnetyt tuet täältä. Näitä tukia haettiin syksyllä 2020 ja tukea myönnettiin kaikille tapahtumille, joiden hakemusten perusteella katsottiin kokoavan yhteen ihmisiä eri musiikkiryhmistä ja eri seurakunnista.

Kirkkomusiikkiliiton jäsenille (piirit, yhdistykset ja jäsenseurakunnat) on jatkuvasti haettavana vuoden 2021 aikana opintokeskustuki. Tätä tukea myönnetään pääsääntöisesti kaikkeen tavanomaisesta poikkeavaan kouluttavaan toimintaan, esimerkiksi viikonloppuleireihin, yhteisproduktioihin ja niin edelleen. Lue tästä tuesta lisää (ks. Koulutustuki Agricola-opintokeskuksesta)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart