Verkkoseminaari / tallenne tulossa 18.11.2020: Tuetaan ja kannustetaan seniorien laulupiiritoimintaa

Vapaamuotoiset laulupiirit ovat tärkeä osa kirkkomusiikkitoimintaa. Ne antavat mahdollisuuden laulaa yhdessä matalalla kynnyksellä. Usein näissä ryhmissä tärkeintä on yhdessä olemisen ja yhdessä laulamisen ilo.

Sitten kun koronatilanne hellittää, Kirkkomusiikkiliitto haluaa olla tukemassa näiden laulupiirien olemassaoloa ja uusien lauluryhmien syntymistä. Valmistelemme parhaillaan materiaalia, joka soveltuu olemassa olevien ryhmien käyttöön sekä rohkaisee perustamaan myös uusia lauluryhmiä. Lisätietoja tulossa pian!

Kirkkomusiikkiliitto ja Kristillinen Eläkeliitto ry lanseeraavat teeman tiimoilla yhteistyön: Toivomme, että liittojen alueelliset piiriyhdistykset löytäisivät iloa alueellisesta yhteistyöstä ja järjestäisivät laulupiireille alueellisesti yhteenkokoavia tapahtumia mahdollisuuksien mukaan vuosina 2021 ja/tai 2022. Kirkkomusiikkipiireillä on kokemusta upeiden, alueellisten kirkkomusiikkijuhlien järjestämisestä. Toivottavasti yhdessä hieman suuremmalla joukolla laulamisen riemua päästään kokemaan nyt myös matalamman kynnyksen ryhmien kanssa!

Ke 18.11.2020 julkaisemme verkossa / Kirkkomusiikkiliiton sivuilla tallenteen, jossa kerrotaan lisää tulevista suunnitelmista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart