Sirkku Liedes ja Nina Pakkanen Kirkkomusiikkiliiton hallitukseen, Timo Vikman jatkaa puheenjohtajana

Hallitustehtävät kiinnostivat jälleen Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry:n vuosikokouksessa. Kokous äänesti hallituksen uudeksi jäseneksi Sirkku Liedeksen ja uudeksi varajäseneksi Nina Pakkasen.  Timo Vikman valittiin jatkamaan liittohallituksen puheenjohtajana.

Sirkku Liedes valittiin Kirkkomusiikkiliiton hallituksen varsinaiseksi jäseneksi kaudelle 2021–2023. Liedes on laulanut 1990-luvun alusta alkaen Pirkkalan kirkkokuorossa. Hän on myös kuoron varapuheenjohtaja sekä Tampereen kirkkomusiikkipiirin varapuheenjohtaja.

Liedes haluaisi olla Kirkkomusiikkiliiton hallituksessa keksimässä työkaluja siihen, miten kirkkokuorojen laulajamäärät saataisiin kasvamaan. Myös kanttorien työajan käyttö kiinnostaa: Miten kanttorit pystyisivät käyttämään työaikaansa sujuvammin kuorojen kanssa työskentelemiseen paikallisesti ja alueellisesti.

Nina Pakkanen valittiin Kirkkomusiikkiliiton hallituksen varajäseneksi kaudelle 2021–2023. Pakkanen on kuoronjohtaja ja kanttori, tällä hetkellä virkavapaalla A-virasta Helsingin Töölön seurakunnasta ja vetää Gospelia kaikille -projektia vuonna 2020–2021.

Pakkanen haluaisi rytmiset kuorot yhteistyössä osaksi kirkkomusiikkielämää. Hän pitää tärkeänä, että myös näille ryhmille olisi tarjolla koulutusta ja hyviä nuottijulkaisuja.

Onnea valituille ja kiitos kaikille mukana olleille!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart