Ansiomerkit nyt anottavissa sähköisellä lomakkeella

Kirkkomusiikkiliiton ansiomerkkejä on nyt mahdollista anoa myös sähköisellä lomakkeella. Lomake avautuu tästä linkistä: https://suomen-kirkkomusiikki-liitto-lv.creamailer.fi/survey/jrkhqo6xmqpn8

Ansiomerkkejä voivat anoa Kirkkomusiikkiliiton jäsenseurakunnat ja -yhdistykset. Lomakkeella anotaan 2-, 5-, 10-, 20-, 30-, 40-, 50- ja 60-vuotismerkkejä. Pakolliset kohdat on merkattu *-merkillä. Lomakkeen täyttämisen jälkeen näytölle tulee näkyviin kiitosviesti. Tämä tarkoittaa, että lomakkeen täyttäminen ja lähettäminen on onnistunut. Liitto ilmoittaa edelleen kirkkomusiikkipiirille saapuneesta ansiomerkkihakemuksesta.

Myös tulostettavan lomakkeen käyttäminen on edelleen mahdollista. Sekä sähköisessä että tulostettavassa lomakkeessa on nyt kohta, jossa ilmoitetaan, halutaanko piirihallituksen edustaja mukaan merkkienjakotilaisuuteen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart