Entistä korkeampaa koulutustukea jaossa Kirkkomusiikkiliiton jäsenille

Kirkkomusiikkiliiton jäsenille varattu Agricola-opintokeskustukea on korotettu. Tuen määrä on nyt enintään 65 % toteutuneista kuluista (ennen 50 %) ja enintään 25 € / 45 min opetusta (ennen 22 €). Nyt on siis entistä palkitsevampaa olla Kirkkomusiikkiliiton jäsen. Tukea myönnetään kaikille liiton jäsenille, niin jäsenseurakunnille, jäsenyhdistyksille kuin alueellisille kirkkomusiikkipiireille.

Kuka saa tukea? 

Toisin kuin monien tukien kohdalla, tätä tukea ei myönnetä sen perusteella, kuka järjestää rahoittajan näkökulmasta mielenkiintoisimpia tapahtumia. Jos haet tätä tukea, olet Kirkkomusiikkiliiton jäsen ja täytät hakuehdot, saat tuen. Tukea kannattaa siis ilman muuta hakea aina kun mahdollista. Tukihakemus on tehtävä viimeistään 3 viikkoa ennen tilaisuutta. 

Tukea on varattu vuosittain tietty määrä. Jos tuen hakijoita on runsaasti, on mahdollista, että loppuvuodesta jaettavaa rahaa ei ole enää jäljellä. Tällaista tilannetta ei ole vielä syntynyt, vaan osa rahasta on jäänyt odottelemaan innokkaita hakijoita.

Mihin tukea myönnetään?

  • Kouluttajien palkkoihin/palkkioihin
  • Kouluttajien matka- ja päivärahakuluihin
  • Kurssitilojen vuokramaksuihin
  • Ilmoituskuluihin (huom, Agricola-opintokeskuksen tulee näkyä silloin toisena järjestäjänä)
  • Kopiointikuluihin
  • Osallistujien matka- ja majoituskuluihin

Kannattaa huomioida, että yhdessä tapahtumassa voi olla samanaikaisesti käynnissä monta opetustilaisuutta: Jos esimerkiksi mieslaulajat harjoittelevat yhdessä huoneessa ja naislaulajat samanaikaisesti toisessa, on käynnissä kaksi opetustilaisuutta ja tukea voidaan hakea/myöntää 2*25€ / 45 min = 50 € / 45 min.

Miten pääsen alkuun?

Ota yhteys vaikka saman tien Seurakuntaopiston yhteyshenkilöömme Pirjo von Esseniin ja pyydä häneltä käyttäjätunnukset A-nettiin. Kun sinulla on tunnukset, voit käydä koska tahansa tekemässä tukihakemuksin uusiin tuleviin tilaisuuksiisi. Hakemus on jätettävä viimeistään 3 viikkoa ennen tilaisuutta ja tunnukset voit hankkia, vaikka et olisi juuri nyt järjestämässä tilaisuutta.

pirjo.vonessen@seurakuntaopisto.fi
p. 040 775 8033

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart