Kirkkomusiikin päivä pe 11.9.2020

Paikkansa jo vakiinnuttanutta Kirkkomusiikin päivää vietetään tänä vuonna perjantaina 11.9.2020. Samaan aikaan Helsingissä vietetään Pohjoismaista Kirkkomusiikkisymposiumia, johon odotetaan osallistujiksi satoja kanttoreita eri puolilta Suomea sekä muista Pohjoismaista.

Tämän vuoden Kirkkomusiikin päivän erityispiirteenä on se, että kanttorit toteuttavat sitä esimerkiksi laulaen suurkuorona Helsingin arkisessa katuvilinässä. Lisäksi toivotaan, että eri puolilla maata muut kirkkomusiikkitoimijat ja kotiseuduille jääneet kanttorit toteuttavat päivää vanhaan tapaan jalkautuen ihmisten arkeen ja kutsuen uusia kirkkomusiikkiharrastajia mukaan alkavan kauden toimintaan.

Kirkkomusiikin päivän ohjelmaan kuuluu myös Suomen Kirkkomusiikkiliiton vuoden 2020 musiikkiryhmän konsertti Agricolan kirkossa Helsingissä klo 19.00. Konsertti on osa Pohjoismaista kirkkomusiikkisymposiumia ja siihen on vapaa pääsy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *