Koulutus-ja tapahtumatuet vuodelle 2020 myönnetty

Kirkkomusiikkiliitto on myöntänyt koulutus-ja tapahtumatukia vuodelle 2020 jäsenseurakunnille ja alueellisille kirkkomusiikkipiireille.

Koulutus- ja tapahtumatukia myönnettiin laajasti erilaisiin tapahtumiin, jotka toiminnallaan tukevat ja edistävät kirkkomusiikkia ympäri maata. Tuilla halutaan edistää erityisesti kirkkomusiikkitoimijoiden alueellisia kohtaamisia. Alla olevasta liitteestä näet vuoden 2020 tukien saajat ja tapahtumat:

Koulutus-ja tapahtumatuet vuodelle 2020

Muistathan hakea tapahtumille lisäksi Kirkkomusiikkiliiton jäsenille varatun Agricola-opintokeskustuen! Pääsääntöisesti kaikki liiton koulutus- ja tapahtumatukea saaneet tapahtumat saavat lisäksi Agricola-opintokeskustuen, kunhan tukihakemuksen muistaa jättää viimeistään 3 viikkoa ennen tapahtumaa. Lisäksi myös muut kirkkomusiikkipiirien ja niiden jäsenyhdistysten sekä jäsenseurakuntien koulutuksellisia elementtejä sisältävät tapahtumat voivat saada Agricola-opintokeskustukea, kunhan ne poikkeavat jollain tapaa aivan tavanomaisesta harjoitustoiminnasta.

Agricola-opintokeskustukea on viime vuosina anottuna vähemmän kuin sitä olisi ollut jakaa, eli nyt vain ideoimaan esimerkiksi lauluviikonloppuja tai yhteisproduktioita harjoituksineen, joihin on saatavilla myös mukava rahallinen tuki. Lisätietoja täällä. 

Kuva: Pentti Mansukoski

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart