Töihin Kirkkomusiikkiliittoon: Haemme musiikkisihteeriä

Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry on maamme laajin kirkkomusiikin palvelu- ja asiantuntijajärjestö. Se herättää ja ylläpitää kiinnostusta kirkkomusiikkiin, edistää maan kirkkomusiikkitoiminnan kehitystä sekä tukee ja ohjaa kirkkomusiikkityötä. Liitto on valtakunnallinen keskusjärjestö, jonka jäsenenä on seurakuntia ja alueellisten kirkkomusiikkipiirien kautta musiikkiyhdistyksiä eri puolilla maata. Liiton toimistossa työskentelee 2–3 henkilöä.

Kirkkomusiikkiliitto hakee musiikkisihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.  Musiikkisihteerin pääasialliset vastuualueet ovat liiton nuottikustannustoiminta, myyntitoiminta (nuotit, lahjatuotteet ja ansiomerkit), Kirkkomusiikkilehden tilaajarekisteri- ja laskutusasiat sekä toiminnanohjausjärjestelmien hallinnointi ja käyttö, ml. jäsenrekisterit ja laskutus. Lisäksi toiminnanjohtaja voi antaa musiikkisihteerille muita työtehtäviä.

Odotamme sinulta

Erinomaista asiakaspalveluasennetta:
Musiikkisihteeri on Kirkkomusiikkiliiton ensisijainen yhteyshenkilö esimerkiksi jäsen- ja tilausasioissa.

Musiikkiosaamista:
Musiikkisihteerin käsissä on nuottikustannustoimintamme koko polku: Työskentelet julkaisutoimikunnan sihteerinä, saatat nuotit julkaisukuntoon yhdessä säveltäjien ja muiden musiikintekijöiden kanssa, markkinoit julkaisuja ja saatat ne musiikintekijöiden käyttöön.

Tarkkuutta:
Musiikkisihteerillä on hallussaan rekisterit ja laskutukset. Pidät asiat järjestyksessä. Tulet toimeen myös numeroiden kanssa ja otat haltuusi verkkokauppajärjestelmämme.

Valmiutta tarttua erilaisiin työtehtäviin:
Henkilöstöltään pienessä organisaatiossa pääset käyttämän osaamistasi monipuolisesti. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä kehittävää työotetta. Omia vahvuuksiasi voidaan huomioida työtehtävissä. Työhön sisältyy sekä erityistä osaamista vaativia tehtäviä (esim. markkinointi, kustannussopimukset, nuottien oikoluku) että rutiininomaisempia töitä (esim. jäsenrekisterit, laskutus, postitus, royaltimaksut, tilastot).

***

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siinä on 6 kk koeaika. Työ alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Viikoittainen työaika on 36 h 15 min. Liitä hakemukseesi palkkatoive.

Kirkkomusiikkiliiton toimisto muuttaa vuonna 2020 uusiin toimitiloihin. Toimiston sijaintia päätettäessä otetaan huomioon myös uuden työntekijän toiveet.

Jätä hakemus ti 1.10.2019 klo 16.00 mennessä: jonna.aakkula(at)skml.fi
Haastattelut erikseen kutsutuille pidetään Suomen Kirkkomusiikkiliiton toimistolla Helsingissä (Hietalahdenranta 13, 00180 Helsinki) ti 29.10.2019.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Jonna Aakkula p. 050 385 9350.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart