Kirkkomusiikkiliiton työpaja hoivamusiikista Kirkkopäivillä

Jyväskylässä vietetään viikonloppuna 17.5.-19.5.2019 Kirkkopäiviä. Kirkkomusiikkiliitto toteuttaa Kirkkopäivien  ohjelmaan työpajan ”Musiikki luo tilan kohtaamiselle hoivakodissa”. Työpaja toteutetaan yhteistyössä Suomen Valkonauhaliiton kanssa.

Työpajassa pohditaan vastauksia kysymyksille, miten hoivatyötä voitaisiin lisätä ja tukea laitoksissa, ja mistä saa materiaalia ja vapaaehtoisia toteuttamaan tätä työtä. Työpaja järjestetään lauantaina 18.5. klo. 12 Jyväskylän Kaupunginkirkossa (Kirkkopuisto, 40100 Jyväskylä).

”Hoivaympäristöihin voidaan rakentaa merkityksellisiä kohtaamisia musiikin avulla. Laadukkaita musiikillisia kohtaamisia voivat olla tarjoamassa myös kirkon ammattilaiset ja vapaaehtoiset. Kirkkomusiikkiliiton ja Valkonauhaliiton yhteistyöpajassa tutustutaan käytännön esimerkkien ja yhdessä tekemisen kautta tapoihin, joilla musiikkitoimintaa hoivaympäristöissä voidaan lisätä.”

Työpaja on osa Kirkkopäivien maksullista koulutustarjontaa. Katso lippujen hinnat ja ohjelmasisältö Kirkkopäivien verkkosivuilta. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart