Kuoronjohtokurssi Aitoon musiikkikursseilla!

Suomen Työväen Musiikkiliitto järjestää ensi kesänä juhannuksen jälkeen Aitoon musiikkikurssit Anna Tapion koululla Aitoossa, Pälkäneellä. Kesäisen koulutustapahtuman ohjelmassa on kuoronjohtokurssi 25.–30.6.2019. Tuttuun tapaan Kirkkomusiikkiliiton jäsenet saavat alennusta kurssimaksusta.

Kurssi on tarkoitettu kaikille kuoronjohdosta kiinnostuneille aloittelijoista kokeneisiin konkareihin, niin kuorojen varajohtajille, aloittaville kuoronjohtajille kuin myös pitempään kuoronjohtajana toimineille. Kurssi sopii myös kuorolaulajille, jotka haluavat saada lisäoppia kuoroharrastukseensa johtamisen näkökulmasta.

Kuoronjohtokurssilla opiskellaan kuoronjohdon perustaitoja tiiviissä paketissa. Kuoronjohtokurssin hintaan kuuluu myös yksityistunteja laulussa, pianonsoitossa (partituurinsoitto ja vapaa säestys) ja kuorosovittamisessa. Lisäksi kurssilaisilla on mahdollisuus osallistua musiikin hahmottamisen (musiikin perusteet) opetukseen ja saada soittotunteja puhallin- ja lyömäsoittimissa.

Kuoronjohtokurssin hinta on Kirkkomusiikkiliiton jäsenille 570 € (norm. 590 €) sisältäen opetuksen ja täysihoidon (ruokailut ja majoitus 2–3 hengen huoneissa) Anna Tapion koululla. Kurssin kouluttajina toimivat Nikke Isomöttönen (kuoronjohto), Minja Niiranen ja Leila Saari (laulu), Heidi Kuusava (piano), Vesa Lintula (musiikin hahmottaminen ja piano) sekä Esko Eirola (kuorosovittaminen).

Aitoon musiikkikursseilla järjestetään myös rytmimusiikkiin painottunut kuorolaulukurssi, kapellimestarien perus- ja mestarikurssit sekä puhallinleiri. Kaikille kursseille voi ilmoittautua 15.5.2019 asti osoitteessa www.musiikkiliitto.fi/musiikkikurssit, mistä löytyy myös lisätietoja kursseista. Kursseille on rajoitettu määrä paikkoja.

Lisätietoja saa myös STM:n toimistosta, info@musiikkiliitto.fi tai puh. 010 322 6644. Aitoon musiikkikurssit löytyy myös Facebookista: www.facebook.com/musiikkikurssit/.

Anna Tapion koulu tarjoaa luonnonläheisen ja rauhallisen ympäristön Aitoon musiikkikursseille. Luvassa on ikimuistoinen ja musiikintäyteinen tapahtuma eri-ikäisten kurssilaisten ja osaavien musiikin ammattilaisten kanssa!

Tervetuloa mukaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart